Arrestatieteam pakt verdachte huiselijk geweld op

woensdag 19 augustus 2015

Schijndel - Een arrestatieteam van de politie hield woensdag 19 augustus een 54-jarige man uit Kerkdriel in de woning van zijn vriendin in Schijndel aan.

De politie kreeg die middag rond 12.15 uur een melding van huiselijk geweldaan de Jan van Amstelstraat in Schijndel, waarbij een vrouw door haar vriendbedreigd zou worden. Agenten gingen direct ter plaatse. Het slachtoffer wasinmiddels uit de woning gevlucht. Diverse ramen van de woning waren vernield. Deverdachte hield zich schuil in het pand en dreigde zich zelf iets aan te doen.Uit veiligheidsoverwegingen werd de straat afgezet.

Met ondersteuning van een onderhandelaar en een arrestatieteam werd de54-jarige verdachte kort voor 15.30 uur aangehouden. Bij de aanhouding liep hijeen beet van een politiehond op. Hij is met een verwonding aan zijn arm voorbehandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is in gesprek met depolitie en doet aangifte. Na de ziekenhuisbehandeling wordt de verdachteingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Hebt u informatie overhuiselijkgeweld in uw omgeving? Doe daar in elk geval iets mee, en meld het bij depolitie. Voor noodsituaties kunt u bellen met 112. Bel voor minder ernstigesituaties 0900-8844 (lokaal tarief). Wenst u liever anoniem te blijven? Neem dancontact op metMeld MisdaadAnoniem op 0800-7000.

Informeer bijVeiligThuis, 0800-2000 (gratis en 24/7 bereikbaar). Laat betrokkenen weten dat uer voor hen bent als zij bereid zijn om uit de cirkel van geweld te stappen.Voor degenen die in deze ?cirkel? zitten, is het vaak erg moeilijk om zelf deeerste stap te zetten

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veghel | 112 alarmeringen Veghel | Goedkoop Tanken in Veghel | Supermarkten in Veghel | Weerbericht Veghel