Politie zoekt specifieke getuige van aanrijding fietser

maandag 28 december 2015

Uden - De politie wil graag in contact komen met een bestuurster van een auto die in de nacht van zaterdag op zondag 26 op 27 december getuige was van een aanrijding in Uden. Een fietser raakte hierbij gewond. De vrouw zou gestopt zijn om te vragen hoe het met de betreffende fietser ging.

De aanrijding vond in de vroege ochtend van zondag 27 december rond 1.20 uur plaats op de kruising Wijsthoek – Bermershof in Uden. Een 39-jarige fietser uit Uden werd van achteren aangereden door een auto, waardoor hij viel. De automobilist stapte, volgens de informatie die bij de politie binnenkwam, uit en schopte de fietser. Daarna stapte hij in zijn auto en reed weg zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Het slachtoffer liep een gebroken enkel op. Aan de hand van een signalement kon de politie een 37-jarige verdachte inwoner van Uden traceren. Hij meldde zich uiteindelijk maandagochtend 28 december bij de politie in zijn woonplaats en is aangehouden voor verder onderzoek.

 

Voor het verder onderzoek is het belangrijk dat de politie in contact komt met een automobiliste die zondagochtend de aangereden fietser aansprak om te vragen hoe het met het slachtoffer ging. Herkent u zichzelf in deze omschrijving, neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Beschikt u anderszins over informatie in relatie tot deze aanrijding deel deze dan ook met de politie. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veghel | 112 alarmeringen Veghel | Goedkoop Tanken in Veghel | Supermarkten in Veghel | Weerbericht Veghel