Getuigen gezocht in verband met aanranding en beroving

dinsdag 8 november 2016

Schijndel - Donderdagavond 03 november werd rond 21.00 uur een vrouw op de Vijverweg door een nog onbekende fietser onzedelijk betast. Een dag later, vrijdag 04 november, werd op ongeveer dezelfde locatie rond dezelfde tijd een andere vrouw door een passerende fietser van haar tas beroofd. De politie sluit niet uit dat sprake is van dezelfde dader en zoekt getuigen.

Ruim een week eerder, op woensdag 26 oktober  rond 17.30 uur, vond ook een zedenincident plaats in de omgeving van de kruising Zwembadweg – Structuurweg en de kruising van de Vijverweg met de Oude Molenheide.

Het onderzoek naar deze drie incidenten is in volle gang, maar heeft nog niet geleid tot aanhouding van de dader of daders. We kunnen niet uitsluiten dat sprake is van dezelfde fietser. De politie is daarom dringend op zoek naar getuigen en roept mensen op alert te zijn in die omgeving en goed hun ogen en oren open te houden. Meld verdachte situaties direct via het alarmnummer 112!

De dader van alle drie de incidenten zou een blanke huidskleur hebben en wordt rond de 20 jaar geschat. De verdachte van het eerste incident droeg een camouflage jas, een grijze sportbroek en een pet. In beide andere gevallen wordt gesproken over een man met een grijze sweater, al dan niet met capuchon.

Heeft u iets gezien of gehoord dat op welke manier dan ook verband kan houden met deze zaak, of bent u onverhoopt zelf slachtoffer geworden, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over beeldmateriaal, deel dit dan via www.politie.nl/upload .

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veghel | 112 alarmeringen Veghel | Goedkoop Tanken in Veghel | Supermarkten in Veghel | Weerbericht Veghel