Getuigen gezocht in verband met zedendelict

donderdag 27 oktober 2016

Schijndel - De politie is op zoek naar getuigen in verband met een zedendelict dat woensdagavond 26 oktober 2016 plaatsvond in Schijndel.

Een 18-jarige vrouw werd woensdagavond rond 17.30 uur het slachtoffer van een zedendelict in Schijndel in de omgeving van de kruising Zwembadweg – Structuurweg en de kruising van de Vijverweg met de Oude Molenheide. Het slachtoffer was op de fiets en werd door een onbekende man op een fiets onzedelijk betast. De dader is vervolgens op de fiets gevlucht.

De dader zou een blanke huidskleur hebben en naar schatting 20 jaar zijn. Hij droeg die avond een camouflage jas, een grijze sportbroek en een pet.

Heeft u iets gezien of gehoord dat op welke manier dan ook verband kan houden met deze zaak, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over beeldmateriaal, deel dit dan via politie.nl/upload.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veghel | 112 alarmeringen Veghel | Goedkoop Tanken in Veghel | Supermarkten in Veghel | Weerbericht Veghel